Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Kan vara en bild av text där det står ”ALEDS GF 1968 Kom och träna med oss! UTOMHUSTRÄNING www.aledsgymnastik.se Nu erbjuder Aleds gymnastikförening Cirkelträning utomhus Mandagar 17.15 -18.00 4tillfällen Pả gräsmattan utanför gympasalen Vi kör mandagar som vanligt, men en timme tidigare Mändag 12 april Måndag 19 april Måndag 26 april Mandag maj Betala med swish direkt pả plats, 40 kr/tillfälle Välkomna! 100kr Medlemsavgift 2021 nu inför hösten Betala medlemsavgiften redan f Skriv till info@aledsgymnastik.se”

Pga rådande situation får endast 3 personer vistas i omklädningsrummen. Det finns två omklädningsrum så använd båda när ni hämtar och lämnar barnen till barnpassen. Under tiden barnen tränar uppmanar vi er föräldrar att vänta utomhus.

Stanna hemma om ni har covidsmitta i familjen eller om ni har förkylningssymtom.

Vuxenpassen ställs in vårterminen 2021 men vi kör några utomhuspass i vår!

Vi hoppas läget är annorlunda till hösten så att vi kan komma igång med träningen som vanligt då.

För att alla ska kunna känna sig trygga med att träna med oss så följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer! Vi har en stor gymnastiksal att träna i så vi kan sprida ut oss och hålla avstånd till varandra! Vi rekommenderar er som tränar på våra pass att byta om och att duscha hemma! Vi har handsprit i salen och vi uppmanar er att vid minsta förkylningssymtom stanna hemma! 

 

ÅGF är en liten ideell förening och för att kunna fortsätta erbjuda det utbudet vi har och även utöka med fler pass, så behöver vi fler som vill vara med och hjälpa till.

Vi söker därför dig, som vill vara ledare för något av våra barnpass, dig som vill hålla i något vuxenpass och även dig som vill sitta med i styrelsen.

Prata med någon ledare, med någon i styrelsen eller skicka ett mail så får du mer information.

Uppdaterad: 13 AUG 2020 13:34

facebook  instagram

Postadress:
Åleds GF - Gymnastik
Opal Hedberg, Bankgatan 3
31350 Åled

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: opal.hedberg@gmail.c...

Se all info