Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


ÅGF kallar till årsmöte söndag 7 mars -21 kl 14.00 i Åledsskolans gymnastiksal. Motioner mailas till This is a mailto link senast 5/3-21.
Välkommen!

Kan vara en bild av text där det står ”ALEDS GF 1968 Arsmöte Arsmöte DATUM: Söndag 7/3 2021 TID: KL 14.00 PLATS: Aledsskolans gymnastiksal NÄRV VARANDE: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Arsmötets öppnande. Arsmötets stadgaenliga utlysande. Godkännande dagordning. Val av ordförande för arsmötet. Val av sekreterare för rsmötet. Val justeringsmän tillika rösträknare för arsmötet. Verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse. Revisionsberättelse. Beviljande av ansvarsfrihet för styrelsen. Val styrelse Ordförande år ekreterare lar 9. Kassör år Ledamot ar Suppleant ar Suppleant ar Revisor år Revisionssuppleant Valberedning år Medlemsavgift 2022. Övriga frágor och inkomna motioner. Mötets avslutande. år 10. 11. 12.”

Barngympa start 8 feb -21!

Nästa vecka, v6, kör vi igång barnpassen!!

Pga rådande situation får endast 3 personer vistas i omklädningsrummen. Det finns två omklädningsrum så använd båda när ni hämtar och lämnar barnen. Under tiden barnen tränar uppmanar vi er föräldrar att vänta utomhus.

Stanna hemma om ni har covidsmitta i familjen eller om ni har förkylningssymtom.

Vuxenpassen ställs in vårterminen 2021 och vi hoppas läget är annorlunda till sommaren så att vi kan komma igång med dem till hösten.

För att alla ska kunna känna sig trygga med att träna med oss så följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer! Vi har en stor gymnastiksal att träna i så vi kan sprida ut oss och hålla avstånd till varandra! Vi rekommenderar er som tränar på våra pass att byta om och att duscha hemma! Vi har handsprit i salen och vi uppmanar er att vid minsta förkylningssymtom stanna hemma! 

 

ÅGF är en liten ideell förening och för att kunna fortsätta erbjuda det utbudet vi har och även utöka med fler pass, så behöver vi fler som vill vara med och hjälpa till.

Vi söker därför dig, som vill vara ledare för något av våra barnpass, dig som vill hålla i något vuxenpass och även dig som vill sitta med i styrelsen.

Prata med någon ledare, med någon i styrelsen eller skicka ett mail så får du mer information.

Uppdaterad: 13 AUG 2020 13:34

facebook  instagram

Postadress:
Åleds GF - Gymnastik
Opal Hedberg, Bankgatan 3
31350 Åled

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: opal.hedberg@gmail.c...

Se all info